Avatar uživatele
numeriprimi

Co vlastně způsobuje, že olej při smažení (třeba řízků :) ) tak nějak ,,syčí"?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4048 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Nesyčí olej, ale voda unikající ve formě páry ze smaženého pokrmu (třeba řízku).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
elektrikář

Na řízku syčí voda z masa a vejce z trojobalu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

A teď si vem,že by třeba falešně zpíval......mám dojem,že je i rozdílná teplota masa a oleje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lota

Ano, syčí ta voda, která se dostává do varu, pára se dostává přes horký olej.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek