Organismus se dožaduje kromě vody zejména sodíku a draslíku. Pěkný článek o biochemii kocoviny je tady: https://www.online.muni.cz/vite/4226-biochemie-kocoviny-aneb-proc-je-nam-po-piti-spatne
0 Nominace Nahlásit |
jde o to, že kyselé okurky, zavináče, nebo utopenec vyrovnávají kyselost v překyseleném žaludku a uklidní ho…
0
před 2904 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Funna: to asi ne, naopak tu kyselost ještě zhoršují, pokud tam nějaká zvýšená je. Na to je vhodná jedlá soda, nebo antacida.
keplere…přečti si něco o zásaditých potravinách…např. citrón je zasadotvorný…a jakou má asi tak chuť?…a třeba mléko kyselinotvorné…není to o chuti, ale o PH…
Funna > Není to o chutí ale o pH? Nějak tomu nerozumím, citron chutná kysele a pH má taky kyselé. Jak se projevuje jeho zásadotvornost?
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |