První přišly na řadu vyhlášené „Slavičí jazýčky z kachních
prsíček marinované v pomeranči a čerstvé bazalce“.Ty byly tak křehké,
že se téměř rozpadaly na jazyku. Snad pro svou křehkost a omamnou vůni
jsou nejžádanějším jídlem v restauraci vůbec. Hned na druhém místě si
hosté dáva-jí „Mistrovský filet z lososa plněný špenátem a ricottou
pečený v listovém těstě“, zkrátka ta-kový netradiční štrúdl.
Objednali jsme si ho jako druhý hlavní chod.
link:
0 Nominace Nahlásit |
Pro fajnšmekry zde rád zveřejním recept na slavící paštiku. Zní: kromě koření a dalších ingrediencí se jemně semele jeden kůň a jeden slavík, dále pak......
0 Nominace Nahlásit |
to bude nějaký přenesený význam …asi jako by sis dal… marinovaná křidélka létajících ryb
zde je uryvek z článku
Co bych nikdy nepozřel? Tak kdybych věděl, že mám jíst slavičí
jazýčky. To proto, že jsou ze vzácných a potřebných ptáčků
0
před 5097 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |