Avatar uživatele
anonym

Co je zdravější, bílé pečivo (rohlík, houska) a nebo houskový knedlík?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5010 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
SajmonModer

Ani jedno.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanny 2

To je nastejno,do houskového knedlíku se dává bílá houska a bílá mouka.Jedině s celozrnným rohlíkem a celozrnnou moukou by byl zdravější knedlík.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Radak

Houskový knedlík, protože vaření je většinou zdravější úprava potravin než pečení (při pečení je větší riziko vzniku karcinogenů). A pokud jsme ho vařili doma, víme, co jsme do něj dali a to je také bod plus.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek