Oba pojmy ´bufet´ a ´švédské stoly´ jsou totožné a v podstatě znamenají, že se hosté mohou obsloužit SAMI z nabídky předkrmů, polévky, hlavních jídel, dezertů včetně salátů ap.
Význam pojmu ´polopenze´ asi nemusím vysvětlovat…zpravidla se jedná o snídaně a večeře.
0 Nominace Nahlásit |
Bufet-Švédské stoly způsob podávání pokrmů. Pokrmy, od předkrmů po moučníky, nejsou servírovány, ale jsou „vystaveny“ na velkých dlouhých stolech. Host si může naložit libovolné množství libovolného pokrmu a pokrmy různě kombinovat. Výhodou tohoto způsobu je obrovský výběr pokrmů, možnost ochutnání mnoha druhů jídel a zejména v exotických zemích můžete touto formou dokonale poznat místní kuchyni.Ovšem i u tzv. švédských stolů platí, že švédský stůl ve 3* hotelu není to samé, co švédský stůl v 5* hotelu !
0 Nominace Nahlásit |
Odpovědi již máte,ale chci jen konstatovat,je to pohodlné a vyberete si co Vám chutná,vřele doporučuji.Přeji příjemný pobyt a dobré počasí.
0
před 5428 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek