Avatar uživatele
anonym

charakteristika souvěti : gastronomie 3. tisiciiletí?

potřeboval bych vědět . a napsat asi jednu stránku A4 o tom co to vlastně gastronomie3 tisicileti je :) předem diky za odpovět :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5371 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
člověk

Je to jednoduché,za­myslete se nad minulým stoletím a s toho vyvozujte.Minulé století bylo hlavně,vaření nad ohněm a nalézání nových surovin a technologií.Od brambor a všelijakého koření.Ale hlavně :Z mála surovin,se musela udělat chutná jídla,muselo být vše uvařené,Třetí tisíciletí je především o konzervantech,ne­vařených jídlech jídlech, mražených,nebo různě ukládaných jídel do vakua.To hlavní bude rychlá příprava,v mi­krovlnkách.Bu­deme chtít mít čas pro sebe a ne se motat kolem kuchyně,v USA to již je,firmy mají několik stovek zmražených jídel,na talíři s příborem,po použití se zrecikluje.Upně odpadnou hotová jídla,vše bude založeno na jednoduché a rychlé stravě,budou se zmenšovat porce,pro čaastější konzumaci,hlavní složkou nebude chuť potravin,ale chuť pochutin a dochucovadel.
Nyní se smějeme receptu:Že do selete vložíme husu, do husy kuře, do kuřete,holoubě­.A pečeme několik dní.To ale jedlo jen asu 3% lidí ostatní,jen výrobky ze semen /obilí,luštěni­ny./A mnohdy jediné maso před pár stoletími,byla kočka a pes.A to v Evropě.Nevě­říte.V roce 1922,bylo oficialně zakázáno v českých restauracích dávat na jídelníček psa a drobné hlodavce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření