Třeba mám 50 kopřiv a vyluhuji je ve vroucí vodě a naproti tomu když bych použil nějaký lis, který by z toho získal šťávu lisováním za studena. A tu šťávu bych například nalil do chladnější převařené vody a pil? Případně pokud by bylo to lisování mnohem lepší, tak jaký lis pořídit pro tento účel, jak to najít na internetu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3188 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Šťáva ze syrových kopřiv je vitaminová bomba, ale u citlivějších můž způsobi alergii.
"Čerstvou kopřivovou šťávu získáme z listů nejlépe pomocí odšťavňovače. V uzavřené nádobě vydrží v chladničce nejdéle 2 dny, můžeme ji v malých dávkách i zmrazit a před použitím zase rozmrazit.
Čerstvá šťáva bez tepelného zpracování, obsahuje vitamin E a K, může výrazně ovlivnit metabolické funkce organismu, vzhled pokožky i vlasů. Užíváme po 2 týdny třikrát denně 1 polévkovou lžíci rozpuštěnou ve vodě nebo čaji."
http://www.labuznik.cz/clanky/kopriva-zahavy-zazrak/
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Kepler
před 3188 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?johana 56 Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1318 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |