Avatar uživatele
lukas.zmizik

a proč bývá smažený sýr se šunkou v jídelníčku pravidelně v bezmasých jídlech?

přoč třeba není v těstovinách?
Doplňuji:
Jenže v kolonce např. „jídla z vepřového masa“ bývají taky pokrmy, které prasátko neviděly ani z vlaku. A hovězí též. Jedině skopové je opravdu skopové, protože to je hnusné samo o sobě:)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4115 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Jsemtady

Asi ho nekam musi dat, kolonku pro mlecne vyrobky nemaji a ruku na srdce .. kolik je v sunce u nas prodavane masa? 😁 Myslim ze v opravdove restauraci byste ho v menu nenasel a v tech slabsich jsou i horsi veci, nac se tedy divit 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Málokdo (ani vegetarián mdlého mozku) nepředpokládá, že by v nějaké české uzenině bylo maso!
Musím se zastat skopového! Jehněčí i dobře upravené skopové je vynikající. A kdo jednou ochutnal maso z ovce vřesové, nepoznal, že nejí dančí nebo srnčí (divočinu).
Navíc ovce nejsou chovány v nějakých hnusných uzavřených prostorách a neživí se chemií, granulemi a jiným svinstvem jako kuřata, prasata aj. zvířata ve velkochovech na rychlovýkrm.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

no rozhodně by to tak nemělo být. Až někdo nemocný (třeba cizinec, který si umí přeložit pouze „bezmasá jídla“ a víc ho nezajímá) pozře, co neměl, mohl by pak pro zdravotní důvody vysoudit z takovéto restaurace ranec peněz

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Funna

v těstovinách? a kolik je v sýru těstovin?…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tatanka

Protože ten, který jídelní lístek sestavuje je totální neználek kuchařského umění.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření