Odpověděl/a – 9.únor 8:37
„Tradiční domácí jídla“ jsou tak na 98% okmásané blafy.
Jaké trendy máš na mysli? Nouvelle cuisine, například? A to jako máš představu, že „Terezka“, když tamhle vaří smradům „baštu“, aby jí to ti smradi vůbec sežrali a neutekli ke kosmonautovi do McDonald's, četla Escoffiera, a po večerech nepřemýšlí nad ničím jiným, než jak bude vařit paprikás csirke bez sádla, nebo jakou máš představu.
Gastronomii provází trendy, samozřejmě. Ty trend se, z části, prolínají i do běžného vaření, protože jinak se vaří úderníkovi, co fárá dvanáctky a rube skálu na předku, jak frajer nevídaný a jinak kancelářský kryse. A dneska moc nejsou úderníci, za to je více kancelářských krys.
Ale tím to končí, protože to, že někdo zvládne navařit smradům „baštu“ neznamená, že umí vařit. Jako dobrý to je, šikovná „Terezka“ smradi mají teplý Gabel, o tom žádná. Ale gastronomie v tom, většinou, tuze moc nebývá. 😅
Odpověděl/a – 9.únor 8:51
„Tradiční domácí jídla“ jsou tak na 98% okmásané blafy.
Jaké trendy máš na mysli? Nouvelle cuisine, například? A to jako máš představu, že „Terezka“, když tamhle vaří smradům „baštu“, aby jí to ti smradi vůbec sežrali a neutekli ke kosmonautovi do McDonald's, četla Escoffiera, a po večerech nepřemýšlí nad ničím jiným, než jak bude vařit paprikás csirke bez sádla, nebo jakou máš představu.
Gastronomii provází trendy, samozřejmě. Ty trend se, z části, prolínají i do běžného vaření, protože jinak se vaří úderníkovi, co fárá dvanáctky a rube skálu na předku, jak frajer nevídaný a jinak kancelářský kryse. A dneska moc nejsou úderníci, za to je více kancelářských krys.
Ale tím to končí, protože to, že někdo zvládne navařit smradům „baštu“ neznamená, že umí vařit. Jako dobrý to je, šikovná „Terezka“ smradi mají teplý Gabel, o tom žádná. Ale gastronomie v tom, většinou, tuze moc nebývá. 😅
Ty kušuj, buď rád, že „Terezka“ navaří smradům I tobě a pleť gumáky. Sám bys navařil leda tak čápy s mákem a brambory se šumákem. 🙄🤦♀️