Jde mi o to, že mám citlivý žaludek na kyselelé a chtěl bych udělat z Plzeňského piva něco trochu lepšího. Abstinuji již velmi dlouho, ale chtěl bych si čas od času to jedno pivko vypít.Takže jsem použil do 2dc skleničky piva dvě kapky umělého sladidla a není to tak hořké. Mohl bych to zlepšit přidáním jedlé sody a nebo to může být nebezpečné? Nevím jak to mlže reagovat s alkoholem. Jedlou sodu jsem pil jen s vodou. Vím, že jde dávat do jídla. Třeba na snížení kyselosti rajské omáčky je to prý super. Vím, že to nejspíš změní chuť piva, ale o to mi nejde. Rád mám i ten pocit, kdy se cítím mírně opilý. Je to moc fajn :). Hehe asi si říkate to je ale divný dotaz, ale budu rád za váš názor. Jdem i hlavně o to zdali to může být zdravotně závadné když přidám jedlou sodu do piva? Zkuste mi PROSIM odpovědět především na tuto poslední otázku. Děkuji.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3467 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Plzeňské – tedy, pokud myslíš ´pilsner´ – působí
zásaditě – takže nějakými alchymistickými pokusy je leda
zkazíš…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Zvýšíš a bude. Akorát už to nevypiješ 🙂 alespoň ne celý půllitr. Pro gecco: teď jsem někde četl, že to s tou zásaditostí Pilsneru je pověra; mě teda nenapadlo měřit jeho pH, ani nemám čím, ale bych si tipl, že i Pilsner je kyselý. Nanejvýš je jeho pH vyšší oproti jiným pivům, ale furt v kyselé oblasti.
0 Nominace Nahlásit |
Prazdroj 12o je lék na žaludek a močové cesty. Netřeba upravovat. Jste na nejlepší cestě stát se alkoholikem.
0
před 3467 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1316 | |
zjentek | 1190 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 944 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |