Takto lze napsat jediné – mají rozdílnou teplotu tuhnutí…
😉
…„co je jinak ve výrobním procesu“… – nelze říct – odpověď
by ti mohl dát jen důkladný chemický rozbor.
Teplota tuhnutí olivového oleje se pohybuje někde mezi 10°C a 0°C – a
závisí (může záviset) nejen na výrobním procesu, ale i na kvalitě
vstupní suroviny, délce a podmínkách dosavadního
skladování olejů…
0 Nominace Nahlásit |
Teplota tuhnutí charakterizuje danou látku – je známkou chemického individua, ale stopy nečistot mění bod tuhnutí. Třeba má jeden olej nasycené vazby a druhý nenasycené, možností je mnoho, například stopy nečistot, vody atd. Ve speciální laboratoři lze obě látky porovnat. Takový rozbor – analýza jedná látky se pohybuje okolo 200 Kč. Potřebuješ nutně vědět odpověď, bude asi dost drahá.
0
před 3595 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2622 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1059 | |
Kelt | 1003 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |