Potvrdilo to testování.
„Výsledky nám obecně potvrdily, že již všechny testované potraviny mají určitý přirozený obsah hliníku, a ke zvýšenému uvolňování hliníku dochází především při vyšší teplotě a také při jeho dlouhodobějším kontaktu (dvanáct a více hodin) s kyselými a slanými potravinami. Z výsledků rovněž vyplývá, že určité rozdíly v uvolňování hliníku mohou být i mezi jednotlivými značkami alobalu přes relativně malé rozdíly v jejich prvkovém složení,“ popsal ředitel. “
https://www.vitalia.cz/clanky/pouzivate-alobal-nebalte-do-nej-svacinu-kysele-ani-slane/
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2637 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1348 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1064 | |
Kelt | 1005 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |