http://www.potravinymacek.cz/fotky19742/fotos/_vyr_499hame-hovezi-g
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4665 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Mám dojem, že už neexistují jakosťáci, kvalitáři a výstupní kontrola. O stavovské cti ani nepíši, je to marné. Následně hypermarkety snižují prodejní ceny, tudíž i výrobní náklady jsou stlačeny na minimum. Finální výrobek tudíž musí být na ..... Marně vzpomínám na konzervy na vojně, které byly jedlé a kvalitní.
0 Nominace Nahlásit |
Konzerva je nouzovka. Dá se také považovat za polotovar do kterého si
můžeš nasypat koření podle svého.
Kdyby to okořenili sami zase osloví jen část strávníků. I v úžasné
restauraci si nedáváš stejné jídlo, i když se k němu s oblibou
vracíš tak kdybys musel denně začalo by ti to vadit. Nevím jak ta konzerva
chutná, ale je lepší když má chuť méně výraznou aby se dala obměňovat
a vylepšovat, což každý kdo je nucený sáhnout po konzervě a sám vaří,
ocení. U guláše moc možností není, ale zkus třeba cibuli (osmažit než
tam vyklepneš konzervu).
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 4664 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jo jo není to asi co to bývalo, kupovala jsem si Lečo s moravskou
klobásou, Trenčiaské párky s fazolí, Čočku s párkem, Luncheonmeat,
Maďarský guláš, Hovězí i Vepřové ve vl.šťávě, drůbeží
konzervička s vajíčkem mi moc chutnala ale to jsem byla hodně mladá ..
dnes se to asi jen tak tváří a projelo okolo Pendolínem !!
teď nekupuju nic z toho..
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |