Doplňuji:
Nechci se považovat za mistra, ale tři týdny zpátky jsem udil klobásky
v cizí udírně. Nebyla používaná snad od vánoc. Před jejím použití
jsem ji zahřál na „provozní“ teplotu, která se mi po hodině zdála
dostačující. Vložím klobásky, udím, pochvaluji si, že vyvíjí krásně
hustý dým a když jsem uznal, že je vyuzeno, ochutnal jsem a zhrozil se. Byly
hořké, tedy se vůbec nedaly konzumovat a tak pět kilo klobás šlo do
popelnice. Stěny udírny byly promrzlé a ta hodina byla nedostačující.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr, briketka10, zzzlatokopka před 3516 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No jejej a často,chybama se člověk učí.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, zzzlatokopka
před 3516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stane se mi občas taky, jasně že jo, že šmiknu do materiálu drtek víc, pak se to buď vyhodí, nebo „nenápadně“ předělá, to podle situace, ale nejradši bych se přetrhla vejpůl, když se mi to stane,,,ale zas na druhou stranu…no boože, žádná trága, jsou horší věci :-O
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, zzzlatokopka
před 3516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Priznávam, aj keď nie som tesár. Som človek, nie robot (a toho zas
programuje omylný človek)
a človek má právo na omyl,
preto aj „omylný“ robot sa nemýli, ale vykonáva činnosť, niekedy aj
nesprávnu, podľa zadania omylného človeka.
Mýliť sa je ľudské.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 3516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jasně. Vzpomněl jsem si na angličtináře ze ZŠ a gymplu, že měli každej minmálně jedno slovo, které špatně vyslovovali, a tento svůj zlozvyk předali studentům – a teď se něco podobného málem podařilo mně…
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 3516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
to víš žejo kámoška mi zkracovala džíny,
protože mám rozbitej šicí stroj a blbě
mi ustřihla levou nohavici, tak je musím
vypárat a nechat je přešít sestře a že já
blbá je rovnou jí je nedala ušít ona, ale
neměla furt čas a já je nutně potřebovala
a teď je mám pokažený..
přesně, jako Ty ty klobásky a vůbec co máš
s Tvou udírnou žes musel jít udit jinam co??
0 Nominace Nahlásit |
Na údení klobás záleží aj aké drevo sa použije. Najlepšie bolo z ovocných stromov, mierne vlhké, aby nehorelo priamym vysokým plameňom, ale dymilo. Tzv. studeným dymom. Na zosilenie dymu sme pridávali čerstvé listy viniča, malín, čučoriedok, jahôd a p.
0
před 3516 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To neva, příští týden udím opět, ale už ve svoji udírně. 🙂
Isteron, … Na zosilenie dymu sme pridávali čerstvé listy viniča, malín, čučoriedok, jahôd a p. To mi připomnělo pohádku od 12-ti měsíčkách. Kde vezmu ty čerstvé listy v zimě?
Briketko, byl jsem líny odjet k udírně, kde pravidelně udím.
annas | 5913 | |
Drap | 4621 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1315 |
Divadlo |
Etiketa |
Kulturní akce |
Literatura |
Náboženství |
Ostatní kultura a společnost |
Historie |