Avatar uživatele
iceT

Když už byla řeč o jídle,

dali byste si?
http://www.na­dapenny.com/lin­kingcode.php?id[]=t2011018na­dap132252639770237­.jpg
Doplňuji:
zkusit ted,musela jsem upravit odkaz,ještě neumím čarovat…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: iceT

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, Jahoda, anonym, Mili @, morgan před 5049 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mili @

ice T, asi se to nepovedlo poslat,
aspoň já teda tam nic k snědku nevidím… 😁
Á, už jo, ale nevím, co to je? Zelí s nějakými pirohy???
Doplňuji:
Míro, napiš přesnej postup, jak posílat fotky, já to taky neumím… :-/

Upravil/a: Mili @

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

Ano, dal bych si Iceino tajemství :D
V odkazu nic není :D
Musíš po nahrání fotky zkopírovat druhý řádek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

já tam vidím nějaké šátečky vidím dobře nebo si mám jít pro brejle,ale vypadají mnam

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jahoda

iceT – pěkně Vám děkuju – další, kdo mi tu dělá chutě :D

Jinak to vypadá lákavě, hned bych slupla :))

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
iceT

To mě naučil můj chlap-bramborové těsto,rozválet na tenko,rozřezat na čtverce,poklást šunkou,anglic­kou,sýrem,spjit do placky,at sýr nevyteče a opéct do zlatava.Hotové bud samotné,nebo se zelím kysaným.Kdo nemá rád mastné,tak ještě vysát tuk ubrouskem.

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mili @

Opéci v troubě nebo v oleji????

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Miroslavst

já bych to opekl v troubě na oleji :D

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mili @

to seš celej ty… 😁

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
iceT

Už to funguje.

před 5049 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek