Všichni ptáci dodávaní do kuchyně by měli být mrtví
´předem´…
😉
Nejde o výpary, ale produkty tepelného rozkladu teflonu – pokud jej budeš
používat tak, jak máš, nic nehrozí.
0 Nominace Nahlásit |
Při běžných teplotách vaření a smažení teflon žádné škodlivé
„výpary“ neuvolňuje. Běžně se smaží nanejvýš při 190 st. Nad tou
teplotou (200 – 250 st.C), už všechny oleje i sádlo silně kouří a
nikdo při těchto teplotách nesmaží. Je ale pravda, že produkty tepelné
degradace mají pro ptáky daleko fatálnější následky, než pro lidi.
V praxi je teflon neškodný i pro ptáky.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Polytetrafluorethylen
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Bejvala doba kamenná, bronzová, železná a nýní plastová, musíme si zvyknout, nelze to omezit k vůli výrobcům
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1313 | |
zjentek | 1190 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 943 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |