Zrovna včera jsem si dělala oblíbenou pučálku,takže mám celkem aktuální info o klíčivosti koupeného zeleného konzumního hrachu.Pokud něco nevyklíčilo,tak jen ty půlky hrášku,co se rozlouply během namáčení…:D
0 Nominace Nahlásit |
Jedině snad pominutí myslů (pokud ovšem nechceš pěstovat hrách předvařený).
0 Nominace Nahlásit |
Hrách potravinářský se dá koupit i neloupaný. Ale není ošetřen jako osivo. Jako zahrádkářka bych takové pokusy nedoporučovala.
0 Nominace Nahlásit |
Když jsme chtěli zasít hrášek – koupila jsem v krámě 1/2kg zeleného a rozhodila na záhon a vyrostly lusky jedna báseň .
0 Nominace Nahlásit |
Ano je. Tento hrách plodí kuličky hrachu o velikosti tenisového
míčku.
Takovýto hrách je ekologický, protože se nevaří a konzumuje se jako jablko
!
Zase pozor na vedlejší meganásledky.
Je to stejné jako když dinosauři zaprděli Zemi. Nepřežil to ano Tyranosaurus Rex.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4601 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bolaku, protože neošetřené osivo je náchylné k nemocem. Ty si ale
klidně zasej, co chceš. Je to Tvoje volba.
Se zahradničením mám zkušenosti už 59 let – vyrostla jsem na statku,
takže vztah k půdě i osivu alespoň základní mám. Jak jsi na
tom Ty?
Loni jsem zasil hrách z kauflandu, před loni též. Rozdíl v chuti jsem nepostřehl a stále žiju.
Ano 59 let ženou, my víme. Doufám že se zahrádkařením máš alespoň větší zkušenosti než s sou fráninou, kterou jses tu oháněla posledně. A víme jak to dopadlo…