Avatar uživatele
anonym

Jaké uplatnění najde tento nástroj z kuchyně? K čemu to bylo?

http://www.na­dapenny.com/vi­ewer.php?id=t201­2073nadap151656217­104237.jpg

Co se s tím dá robit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4636 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ano, šla s tím hrubě propasírovat zeleni na i brambory. Původně však toto sloužilo k vylisování škvarků, když se škvířilo sádlo. Podle toho, jak moc se vymačkalo, tak byly škvarky suché nebo tučné

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Adéla Joon

Třeba vtom pomačkat brambory(vařený)… le první bych ho vydrhla:DD Třeba kdybych dělala bramborový knedlík

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Používal se na mačkání vařených brambor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zzzzz

Jéééé to znám. Mamka v tom drtila ovoce na šťávu a marmeládu. A ta rybízová byla mňam výborná.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
IK

ruční lis
vařené brambory rozmačkáš na bramborové těsto např. na bramborové placky

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby