Avatar uživatele
Georgo2010

Jaké potraviny jsou zdravé a zároveň levné,když levné obsahují plno škodlivých náhražek a konzervantů?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, dudu před 4734 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
briketka10

sójové maso, luštěniny, rýže, zelenina jako cibule, česnek, mrkev, tvaroh, našlo by se toho víc..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dudu

Konstatování, že náhražky jsou škodlivé nemusí být vždy pravdivé – např. když výrobce nahradí podíl jahod třeba jablky a obarví je šťávou z červené řepy. Jde však o to, že jedná nepoctivě a tento výlupek může pak snadno sáhnout i k náhraždkám škodlivým. Jinak tělu je celkem jedno jestli energii získá z látek přírodních nebo umělých, z jablka nebo jahody, či z bioproduktů nebo produkce chemicky ošetřované. Nedovolené počínání výrobců je však nehorázná zlodějna. Ovšem ti jsou ke zmíněným krokům většinou nuceni pod tlakem velkoprodejců, atd. Za vším je stále snaha o maximalizaci zisků a lidská nenažranost.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

U nás snad jen ty, které si vypěstuješ sám.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek