anonym
Dobrý kus masa,různé saláty a obložené chebíčky na
másle-neoblibujeme majonézové .To vše doma nebo na zahradě.A když je
sezóna,tak obrovský špíz na ohni,kterou nevím proč zavedl kdysi můj děda
pod pojmemŽiváňská .:D
Makina
Záleží na tom, jestli to jsou nějaké kulatiny, kdy jdeme třeba do
restaurace nebo klasické narozeniny, kdy se slaví pouze odpoledne doma. Když
v restauraci, tak nějaké hlavní jídlo…to ať si každý vybere podle
svého gusta. Pokud se slaví doma, tak nesmí chybět zákusky – ať už
koupené nebo doma dělané a chlebíčky.
Nikkol
Nejraději grilujeme selátko nebo aspoň kýtu. Je při tom větší zábava
než jen sedět u stolu a jíst.
Damiana
To s mužem chodíme obvykle do restaurace. Máme rádi pořádný biftek,
volské oko s pěkně tekutým žloutkem, osmaženou cibulku, ostrou hořcici,
hodně zeleniny a ultratenké hranolky. A přelitý výraznou šťávičkou
z výpeku, nejlépe, když se do ní ještě přidá čerstvý zelený
pepř.
Doma míváme obvykle chlebíčky nebo jednohubky. Baví mě je
připravovat – dělám hodně druhů. 🙂