Já, když si nakoupím víc pečiva, ho dávám do mrazáku – „napytlíkuju“ potřebné množství, a pak tahám dle potřeby. Tak to nemusí zůstat několik dní venku a je to oká.
Pokud někomu vadí křupavost nebo nekřupavost pečiva, prodávaného v obchodech, může si doma udělat vlastní.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4658 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dej mi tip,kde koupíš křupavé pečivo? Ty gumáky,co prodávají hyper,supermarkety a diskonty nemají přívlastek křupavé!
0 Nominace Nahlásit |
kupuju v Bille krásné, křupavé, makové a posolené housky jednu si sním se salátkem dvě si nechám v sáčku, další taky zamrazím..
0 Nominace Nahlásit |
Pečivo na víkend kupuju v pátek u pekaře z dopolední várky a část
určenou pro So a Ne dám do mikroténových sáčků a do mrazáku.
Před vlastní konzumací nechám pečivo z mrazáku nad topinkovačem
rozmrazit a je to nádherně křupavá záležitost mnoha léty
prověřená.Mňam.
0 Nominace Nahlásit |
Zkoušela jsem dělat pečivo domácí také několikrát, ale prostě nic se nevyrovná tomu, když si zajedete pro výborný bochník do https://www.vasepekarna.cz Dostali jsme na tuto pekárnu doporučení a opravdu tohle je kvalitní pečivo. Máme ty jejich produkty moc rádi a velmi rádi je doporučujeme známým. Dám teda radu i vám. Zkuste to jejich a své domácí už nikdy dělat nebudete.
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |