Avatar uživatele
anonym

Jak riziková / škodlivá je tato expozice?

Měl jsem doma přes týden starý chleba, který ztvrdnul a byla na něm už plíseň. Je expozice u tohoto nějak nebezpečná pří dýchání? Má specifický zápach? Stačí vyhodit a vyvětrat, nebo to může mít následky na zdraví?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 1633 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
xiperio

Oškrábat a v pohodě na topinky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… přestaň panikařit … vliv to mít bude, ale tak nepatrný, že limita se blíží nule …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

Vyhoď. Když je takhle teplo, tak předpokládám, že větrá každý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Jj, stačí vyhodit a vyvětrat, ale rozhodně z toho nedělej topinky, jak píše xiperio!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Pokud expozici na chlebu pozřels/las anebo vdechls/las, tak okamžitě polknout propolisovou tinkturu/macerát prosolisu v lihu- stačí kávová lžička, možná dvě. (;

Prapolis je skvělá věc proti plísni, možná by zdraví nevadily ani ty plesnivý topinky, pokud hned po nich do sebe můžeš lupnout fr´tánka téhle tinktury.


RyuzakiKate, někteří nevětráme, aby nebylo uvnitř teplo. (;

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Mc Merkurion: Jaký?

před 1633 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… víš co je to limita blížící se nule ??? .
. nulový (přeloženo do češtiny) …

před 1633 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek