Kachnu peču jedině při nízké teplotě, je měkkoučká, šťavnatá.
Opsala jsem vám recep, který jsem našla v jednom časopise. . Když jsem poprvé pekla, měla jsem strach, jak pečínka dopadne. Tentokrát zbytečně. Dám kachnu do ttrouby kolem 8.30 h ráno a věnuji se ostatnímu. Trouby si nevšímám, jen je cítit vůně.
"Omytou kachnu dobře osušíme a ze všech stran i zevnitř osolíme a okmínujeme. Vložíme prsíčky nahoru do suchého pekáče a přikryjeme pokličkou. Nepodlévat!
Vkládám jeden recept z netu. Doba pečení opravdu záleží na velikosti kachny.
http://www.recepty.cz/recept/kachna-pomalu-pecena-148610
0 Nominace Nahlásit |
Stejně, jako kdybyste ji pekla pro sebe.
Nejsem si jista, jestli za kachnu v dnešním
trendu zdravé výživy sklidíte pochvalu.
Je dost tučná a jestli k ní uvaříte knedlík …
0
před 3659 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |
Online hry |
Hádanky a hlavolamy |
Ostatní volný čas a hobby |