Zdravotní přínos?
😉
Tak si jej jemně nastrouhej a smíchej s kysanou smetanou (tučnou)…
Jednak to můžeš použít jako základ pomazánek, jednak jako třeba dip
k masu (grilovanému, pečenému, vařenému), jednak samotné…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Já to tedy nepoužívám. S párkem do sebe dostanu jakékoliv množství křenu, ale běžně se požívá namíchaný s nastrouhaným jablkem.
0 Nominace Nahlásit |
Nastrouhejte ho, tím ztratí část té své „síly“. Je nejlépe ho jíst zároveň s něčím (např. s chlebem), což pálení umírní.
4Kdo udělil odpovědi palec? dědapetr, briketka10, gagaga, marci1
před 3582 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Záleží kterou stranou chceš křen vpravit! 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? Hlada, Emefej, Nazdar Bazar, dědapetr
před 3582 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nastrouhat s jablkem, lehce osladit, zakápnout citronovou šťávou. Podávat nejlépe s ovarem či uzeným.
0 Nominace Nahlásit |
Křen sníst není problém,neznám křen tak ostrý který bych nesnědl,mám rád i křen vasabi.
0
před 3581 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Promíchat ho s hořčicí /pro sebe v poživatelném množství) a použít jako přílohu k párku, k masu, k ovaru. Nebo se dá uvařit křenová omáčka a knedlík k tomu
0
před 3581 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |