jiná odpověď
Změna stravovacích návyků – jídelníčku.
I já si raději udělám teplou večeři, než abych si ´jen´ namazal chleba
máslem/sádlem…
😉
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Doplňuji:
faktorů je víc a sešly se…
je spousta různého celozrného pečiva a hodně lidí se ho naučilo
kupovat…
přibývají domácí pekárny…
chleba už není z těch nejlevnějších…
_________________________
já teda nedělám každý večer teplou večeři a chleba mám ráda a
k něčemu se nic jiného, než chleba ani jíst nedá, ale obecně kupuju
klasickou půlku tak jednou, max. 2× za týden…ale přitom ostatní pečivo
každý den…
Upravil/a: Funna
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Jedinou příčinou je menší zájem spotřebitelů, ať už je to způsobeno chutí, větším výběrem dalších druhů pečiva nebo čímkoli jiným.
0 Nominace Nahlásit |
kvalitního chleba je spousta…jen je potřeba si najít toho správného pekaře v místě bydliště a trochu si připlatit…
Přesně tak…
Chápu, že na vesnici je problém dodavatele vybírat, zase je tam ale větší
pravděpodobnost, že lokální dodavatel bude ´kvalitní´.
Jinak doporučuju k ochutnání chléb Horal z produkce Globusu – je to
jeden z mých oblíbených.
VÝHODA???…do Prahy by mne nikdo nedostal ani párem volů, natož nějakými Globusy .-)…a malých „rodinných“ pekáren tu máme víc než dost…nač kupovat chleba v hypersuper
gecco, ty jíš i teplé snídaně?
Pokud možno, ano…
Su zhýčkaný, rád vařím…
😉
Taková držťkovka nebo gulášovka ke snídani, s rohlíčkem, mňam…
To jíš polévky každý den? 🙂
Jo – minimálně k obědu musí být polévka (no, někdy vynechám,
přecejen nemám tolik času 😉. A pokud je polívka i k večeři či
snídani, tím líp.
Jak píšu, su zmlsaný.