tedy mám na mysli to, co mohu ovlivnit, stravování např., které látky tu sklovinu narušují a které naopak posilují, zesilují?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3561 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlepší : mléčné výrobky (vápník), potraviny s velkým obsahem
vlákniny,
jahody (přírodní bělidlo). 🙂
Nejhorší : citrusové plody, káva, čaj, krekry, keksy a slané chuťovky,
limonády, kyselé okurky (!), tvrdé bonbóny, žvýkací bonbóny. ☹
Podrobněji ve zdroji :
0 Nominace Nahlásit |
Mechanicky, nebo působením zbytků jídla. Čisti si zuby po každém jídle. Částečně může také narušit velké množství kyselého.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |