Avatar uživatele
dust8

Proč jsem po jednom Birellu (jinak žádný jiný alkohol) ze včerejšku šel dneska ráno sedmkrát na trůnovém WC s průjmem?

Jinak jsem za celý včerejší den nejedl cokoliv špatného. Vesměs jím každý den ve stejném stylu tak jako včera mimo nealkoholického Birellu ze kterého jsem strávil půl odpoledne dnešní den na trůnovém WC.

Zajímavá 0 před 277 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cappuccino

Byl ten Birell v plechovce? Pokud ano a ty jsi ho pil z plechovky, tak mohla byt kontaminovana plechovka. Nevis, kde byla uskladnena. Nechci te strasit, ale nekdy po tech plechovkach litaji i krysy! Proto se doporucuje, napoje z plechovek prelit do sklenice. Malokdo to ale dela.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Každá plechovka/konzerva se má před otevřením řádně umýt.
Tekutý obsah, ideálně přelít do sklenice aj.(viz cappuccino).
Prošlé pivo (po datu doporučené spotřeby), může být zkvašené.
Prožene člověka, podobně, jako čerstvý mošt.
Předpokládejme, že vykoupená pivní láhev, byla dobře vymytá (někdo do nich nalije kdeco).
Problém mohl být i z Vašeho jídla, nemytých rukou. Nebo Vás chtěl někdo „potěšit“ běhavkou. Nepochlubil jste se, co papkáte, kdo jídlo připravuje/při­pravoval 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

To buď ještě rád, po Birellu, jako… 🤦‍♂️ Dej si frťana slivovice a je po sračce 🤷‍♂️

Jinak, může jít o cokoli, od kontamninovaného jídla/pití přes záněty, infekce, otravu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Filip84

To nemuselo být po Birellu, a pravděpodobně to ani po Birellu nebylo.

Pomineme-li psychosomatické příčiny, tak i kdybys jedl jenom doma, a k tomu to, co si sám uvaříš, nějaká ta sračku způsobující bakterie se v tom jídle může udržet, i kdybys co kdyby.

První věc: někde se poruší teplotní řetězec. To bejvá, největší problém je to u masa, pak u sensitivních mléčných výrobků, pak u lahůdkářských výrobků, no a masné výrobky taky nesmíme opomenout.

Každý jsme jinak citlivý, každý máme jiný čich, jiný počet chuťových pohárků, takže, třeba, já bych Ti řekl, ať to vyhodíš, ale Tobě to přišlo ok. I kdyby bylo jídlo úplně v pořádku, kontaminovat se mohlo talířem, pracovní deskou, prostě: čímkoli!

Vůbec to neřeš, pokud to není každý tejden, nic se neděje, to se stává. Vem si živočišný uhlí, ale hodně, tak 8 tablet, když máš sračku 7×, tak i nějaký ten Dithiaden, nebo tak něco, a ten den nic nejez.

Druhý den si uvař šlemovou polévku z vajec, rejže a červený mrkve. A na tý šlemový polévce, případně doplněný o 3 a více dnů starý, a okoralý, toastový chleba, vydrž, dokud nebudeš mít pevnou stolici. Někdo to má v pohodě už druhý den, někomu to trvá déle. Pak, pomalu, přejdi na normální stravu.

Lékaře vyhledej, kdyby se to, řekněme, po 3 dnech nezlepšovalo.

Jo a musíš pít, hodně pít, největší problém průjmů je dehydratace! Žádný pívo, víno a podobný věci, vodu, minerálky pij, hodně, pět, šest i více litrů za den!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek