Avatar uživatele
jirka F

Připravujete hranolky doma v horké troubě jen s minimem oleje a nebo ve friťáku…atd.?

Já vetšinou v horké troubě protože friťák nemáme.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dust8 před 1387 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já friťák taky nemám, tak je dělám na pánvi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dust8

V troubě a kolik se tam dává oleje, tak to bohužel netuším. Dobré jsou Ameriky s rozmarýnem. :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

V troubě bez oleje, ale není to úplně ono. Hranolky do trouby jsou k dostání běžně. Radši mám steakhouse hranolky.
Jo a friťák není třeba, stačí vhodný hrnec a když do něj naliješ tak litr oleje a rozpálíš ho, tak máš friťák taky, akorát je horší vytahování hranolků. Dá se koupit i víceúčelový hrnec se košíkem na fritování, jeden mám a dá se strčit i do trouby, pořídila jsem ho místo fritézy, protože zas až tak často hranolky nepřipravuju, to je fakt lepší ta trouba.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Dochy

Na pánvi. V troubě děláme pečené brambory což je přeci jen jiná sorta potravin.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1162 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
jirka F

Keplere: Na pánvi to jsem ještě neslyšel děkuji za tip.

před 1387 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek