Celé nezůstanou nikdy,ale nesmíte je tolik rozvařit!
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, elektrikář, tom004, Pecudka
před 4913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ve většině receptů se mají jahody rozmixovat,zkuste je jen pomačkat šťouchadlem na bramborovou kaši.A nerozvařovat dlouho.
0
před 4913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nasbírejte část pevnějších plodů a přidejte o chvíli déle do již povařené směsi a jen tak zůstanou tvrdší, také to mám ráda .A Gelfix ten nejrychlejší, žádné dlouhé vaření.
0
před 4913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nemixujte je jak se doporučuje,ale celé plody tak jak je máte dejte ingredience,pomalu přivest do varu,odebírat pěnu ať se nekazí,musí zůstat čista gelovita hmota a v ni kouský jahod.
Zdroj: žolík
0
před 4913 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |