Úplně jednoduše – po vyndání z mrazáku je nech trochu rozmrazit a dobře je propláchni a nech okapat – připrav si do mísy hladkou mouku se solí a pepřem a obal je v ní – vkládají se do silně rozpáleného oleje – nejlépe do friťáku ,aby se rychle a stejnoměrně usmažily- ach to bude dobrota – pak si je pokapete citronem mňam
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, hanny 2, Damiana
před 4345 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nijak. Osolit, usmažit, pozřít. Prostě se upravují jako jakákoliv jiná ryba „po mlynářsku“, jen s tím rozdílem, že nedávám kmín a nejedná se o rybu, ale rybičky!
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, anonym, anonym
před 4344 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |