Avatar uživatele
Ronie

Co byste dali do kotlíkového guláše vařeného přímo na ohni?

Asi jak jste pochopili z názvu, jedná se o kotlíkový guláš…chceme uvařit, alee tak nějak nevíme co přesně bysme tam měli dát, aby to bylo také to pravé ořechové. Takže předem děkuji za jakékoliv tipy :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? zzzzz, gagaga, anonym před 3741 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Zrovna jsem ho dělal minulý týden ,ale byl teda ze srnce,dal jsem klasiku,divoký koření,halali,ci­buli,sůl,pepř,trochu mleté papriky,zahustil závarkem a po 2,5 hodinách se na něj vrhlo 20lidí a byl hned fuč.
Dobrou chuť

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mosoj

To co na plotně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Dělej všechno tak, jako když vaříš guláš v hrnci. Nezapomeň na maso.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Tymián, třezalku a hrst šťovíku, krabičku s holandskou selkou na víku a taky trochu rumu… Ne, to je vlastně zálesácká bowle 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
setapouch

Co tee-pee dá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

U nás se dělá gulášek z 1 kg masa a 1 kg cibule. když je maso měkké přidávám feferonky nebo beraní rohy.

Doplňuji:
Případně zahušťuji chlebovou kůrkou opraženou na troše másla.

Upravil/a: elektrikář

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek